Loading...
Ikona košíku Košík je prázdny 0 0.00
Loading
Košík je prázdny
Nakúpte ešte za   a budete mať dopravu zadarmo.

Lis na hamburger

Pomocou lisu na hamburger vytvoríte jednotné placky mäsa, ktoré sa rovnomerne ugrilujú presne podľa vašich predstáv. Forma na hamburgery vám pomôže vytvoriť pravidelné placky z mletého mäsa bez rozstrapkaných okrajov, ktoré môžete buď usmažiť, alebo ugrilovať. Do formy vložíte namleté mäso a pomocou viečka utlačíte.

Chcem vedieť viac

20+ ks na sklade (u vás už 22.05.)

Produkt si už zakúpilo 902 zákazníkov
Produkt si práve prezerá 11 zákazníkov

ID: 15431384

4.19

Odporúčame:

Pokiaľ kúpime kvalitné chudé mäso, nepotrebujeme ako spojivo vajcia ani strúhanku. Odporúčame najlepšie mäso hovädzie. Čerstvé mäso napríklad z pliecka, ktoré si ochutíme francúzskou horčicou, soľou, zeleným korením, worcesterom – a máme skvelý materiál na hamburger. Mäso si zaslúži dobre ručne premiešať, pri spracovaní a tvarovaní mäsa vám pomôže studená voda, mäso sa potom nelepí. Vytvoreným fašírkam prospeje chvíľka odpočinku v chladničke pred prípravou. Na začiatku grilovania necháme hamburgery v pokoji zatiahnuť, než idú sami ľahko z roštu, pokiaľ túto zásadu dodržíme, čisto ich obrátime. Mäso si musí ale oddýchnuť aj po tepelnej úprave pred podávaním.

Neviete si rady? Poradíme.

Sme k dispozícii: 08:00 - 15:00 hod
Recept na chutné špekáčiky na pive
10.08.2023
Suroviny na prípravu:     4 ks špekáčikov 1 ks väčšia cibuľa kečup 0,3 dl piva (najlepšie čierne) Soľ Korenie Výborné špekáčiky na...